Wedstrijdverslag Noviomagum 1 – Steeds Hooger 1

Afgelopen zondag heeft het 1e van noviomagum uit de nijmegen hun 9e wedstrijd van het seizoen weer winnend afgesloten (24-16)!

Noviomagum begon stroef aan de wedstrijd, waardoor onze gasten uit Apeldoorn in het eerste gedeelte van de 1e helft bij konden blijven.. na de 2 gemiste strafworpen van novio kant leek het een lastig karwei te gaan worden. Mooiste goal was van linda in de 1e helft, die liet zien dat ook onze gasten in januari in een draaiende kermis attractie konden! Scheelt weer 9 maanden wachten! Maar voor de rust was uiteindelijk het gat toch geslagen (14-8)!

Na rust kwam novio in het begin niet echt tot scoren, waardoor steeds hooger tot 2 goals verschil kon komen! Maar novio rechtte de rug en door de bal te laten gaan kon steeds hooger het niet meer bijhouden. Martijn R. ging door waar hij vorige week ook al mee bezig was, scoren. Al doe je als tegenstander niet echt je huiswerk als je hem op 5 meter vrij laat staan! Een sportieve wedstrijd werd uiteindelijk toch nog goed afgesloten met 24 goals voor!

Volgende week staat er weer een finale op het programma! Uit bij DOT in het Brabantse Oss!