Wedstrijdverslag Novio 1 – Avo 1

Vandaag stond de topper op het programma in de eerste klas. Dit was onze kans om er nog een leuke titelrace van te maken. Op een regenachtige dag in ons mooie Nijmegen kwamen onze gasten uit Assen op bezoek. Vanaf minuut 1 liet Noviomagum hun intensie zien door snel 2x te scoren via Martijn. AVO kwam echter alweer snel terug door hun goede puntspeler. De rest van de eerste helft verliep gelijk op, waarna Noviomagum met rust 8-7 voor stond!

In de tweede helft was Novio nog met de gedachte bij de warme thee. AVO scoorde gelijk 2x en novio wist nog een paar keer gelijk te maken, maar AVO toonde aan het einde van de wedstrijd een stukje efficiënter dan Novio. Een gelijkopgaande wedstrijd werd verdiend gewonnen door AVO met 16-19! Wat een mooie uitslag is aangezien de weersomstandigheden niet optimaal waren!

Volgende week wacht Atalante in Apeldoorn op ons. Laten we hopen dat de zonnengoden ons een beetje goed weer geven anders valt er op die grasmat bijna niet te korfballen!