Twee nieuwe sponsoren voor KV Noviomagum

Twee nieuwe sponsoren voor KV Noviomagum

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Twee mooie Nijmeegse bedrijven hebben deze week hun handtekening gezet onder een sponsorcontract met KV Noviomagum.

Rob Disbergen

De eerste is makelaardij Rob Disbergen. Deze makelaar is gevestigd aan de Hatertseweg en levert alle diensten die je van een goede makelaar mag verwachten. Wil je je huis verkopen, een huis kopen, heb je een taxatie nodig, of een energielabel, ga naar de website www.robdisbergen.nl en stel je vraag.

Rob Disbergen sponsort Novio met een reclamebord en het herkenbare logo zal achter op de trainingspakken van de selectie te zien zijn. 

 

Michael Basten

De tweede sponsor is een oud-Noviolid en nog wel een te vinden als supporter langs de lijn. Fotograaf Michael Basten is gespecialiseerd in portret- en bruidsfotrografie. Maar natuurlijk is er daarnaast nog veel meer mogelijk op het gebied van fotografie. Neem vooral een kijkje op zijn website www.michaelbasten.nl voor nog veel meer prachtige foto’s.

Michael Basten sponsort Novio met een reclamebord langs het veld. Als straks het veldseizoen weer begint kunnen we het bord bewonderen.

 

Namens bestuur en alle leden van KV Noviomagum bedanken wij deze nieuwe sponsoren in het vertrouwen dat ze in onze vereniging hebben gesteld. We gaan samen voor goede & sportieve prestaties!