Sponsor worden?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Korfbalvereniging Noviomagum

Onze vereniging Noviomagum is opgericht in 1911 en heeft ongeveer 150 leden variërend van 5 tot 65 jaar. Noviomagum heeft momenteel 11 teams die aan verschillende competities deelnemen, variërend van wedstrijdsport tot breedtesport (recreatief). Naast het feit dat Noviomagum de oudste vereniging is, is zij ook het grootste en best presterende (hoogst niveau) korfbalvereniging in Nijmegen.

 

Tevens worden jaarlijkse verschillende events georganiseerd zoals bijvoorbeeld het familietoernooi waarbij zowel korfballers als niet-korfballers het tegen elkaar op nemen,zodat de mensen in aanraking komen met sport cq korfbal.

 

Korfbalvereniging Noviomagum speelt op een tweetal locaties, waarbij het buitenveld grenst aan de velden van de hockeyvereniging Nijmegen. De thuishal ligt in de gezellige bruisende wijk Hengstdal te Nijmegen en dient tevens als wijkcentrum voor jong en oud publiek.

 

Naast het feit dat ons clubhuis voor een gezellig onderkomen voor de spelers en supporters voor, tijdens en na de wedstrijd zorgt, wordt ons clubhuis ook nog aan andere verenigingen verhuurt. Zo maken de Stichting Spelend Kamperen (SSK), de fanfare en de KION (kinderopvang Nijmegen) jaarlijks gebruik van deze ruimte.

 

Hieronder hebben wij een selectie van onze mogelijkheden neergezet. Een uitgebreide versie hiervan is beschikbaar in ons Sponsorportfolio. Indien u vragen heeft kunt u deze natuurlijk altijd stellen via het contactformulier, met als keuze sponsorcommissie.

 

 

Bordreclame en advertenties

Wat is het? Wat levert het op?

Zoals in de introductie beschreven, beschikt Korfbalvereniging Noviomagum over twee spellocaties waarbij het buitenveld direct aan het veld van de Nijmeegse Hockeyvereniging grenst. Korfbalvereniging Noviomagum biedt u de mogelijkheid tot het ophangen van reclameborden langs het veld en in de thuishal  tijdens de wedstrijden van de selectie. Uw advertentie komt op een bord  voorzien van opdruk, breedte 2350 mm, hoogte 1310 mm

 

U kunt er ook voor kiezen om alleen (kleur)advertenties op onze internetsite en/of nieuwsbrief en/of veld/zaalboekje en/of wedstrijdboekje te plaatsen. In de nieuwsbrief, veld en zaalboekje zijn verschillende opties qua grootte mogelijk, variërend ¼ tot een hele pagina.

 

De internetsite word bezocht door onze leden, ouders van jeugdleden, door tegenstanders en iedereen die interesse heeft in het spel korfbal. Onze nieuwsbrief verschijnt  20x keer per jaar. Hierin staan de laatste nieuws feiten dat voor alle leden bestemd is betreft de activiteiten van Korfbalvereniging Noviomagum.

 

Het veld boekje komt 2x per jaar uit en het zaal boekje komt 1x in het jaar uit. Deze boekjes worden  bewaard door de leden en redelijk vaak doorgelezen, omdat hier informatie staat betreft wedstrijdschema’s, kantinediensten, scheidsrechter en zaalwacht rooster.

 

Het wedstrijdboekje komt minimaal 14x uit en maximaal 18x uit. Het wedstrijdboekje word gelezen door de supporters en tegenstanders die op die dag aanwezig zijn bij een thuiswedstrijd van de selectie van Korfbalvereniging Noviomagum.

 

 

Wat kost het?

Reclamebord voorzien van opdruk, breedte 2350 mm, hoogte 1310 mm 800 euro op basis van een 3 jarige overeenkomst. Vermelding van uw bedrijfsnaam op onze internetpagina alsmede nieuwsbrief/veld/zaalboekje en wedstrijdboekje maakt ook onderdeel uit van deze sponsoring.

 

  • 1e jaar kosten van het maken van uw reclamebord + 200 euro
  • 2e jaar kosten van reclame maken 300 euro
  • 3e jaar kosten van reclame maken 300 euro

 

Er zijn natuurlijke verschillende overeenkomsten mogelijk. Het reclamebord blijft eigendom van uw bedrijf tenzij u anders aangeeft.

U kunt kiezen uit verschillende formaten advertenties in het boekje/nieuwsbrief/wedstrijdboekje en de website van Korfbalvereniging Noviomagum. De volgende prijzen worden gehanteerd:

 

  • ¼ pagina advertentie kosten 120 euro
  • ½ pagina advertentiekosten 180 euro
  • Hele pagina advertentiekosten 300 euro
  • A3 formaat advertentiekosten 375 euro

 

 

Deze prijzen zijn gebaseerd op jaarbasis van 1 advertentie formaat

 

Balsponsor

Wat is het? Wat levert het op?

Bij balsponsoring zijn twee soorten sponsoring mogelijk.

 

Bij een balsponsoring tijdens een thuis wedstrijd zal een omroeper vermelden dat uw bedrijf de wedstrijdbal heeft geleverd. Tevens komt u ook als balsponsor van de wedstrijdbal in het wedstrijdboekje te staan. De andere mogelijkheid is om een team van trainingsballen te voorzien. U komt dan met uw bedrijfsnaam op onze website/veld/zaalboekje en in de nieuwsbrief te staan voor een periode van een jaar.

 

Wat kost het?

Balsponsor wedstrijdbal: per wedstrijd 50 euro en uw bedrijf word omgeroepen. Daarnaast zal uw naam eenmaal in onze nieuwsbrief worden vermeld. Mocht u echter nog meer informatie willen hebben.