Specsavers actie

Unieke kans om onze club te helpen!

De keten Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Ze vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt. De Specsavers-winkelteams zijn betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten ze graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen – Specsavers willen graag iets teruggeven aan de lokale gemeenschap. In 2015 start de vijfde spaarronde.

Dankzij deze Stichting kunnen ze lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken ze onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar- aan het einde van de spaarronde – maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

KV Noviomagum is geselecteerd als goed doel voor de Specsaverswinkel Nijmegen-Dukenburg. Er zijn echter ook andere doelen die zich hiervoor hebben aangemeld. Daarom kunnen wij -alle Novioleden, fans, familie en vrienden- vanaf 10 november 10.00 u tot en met 8 december 16.00 u  (1 keer per dag per e-mailadres, maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op onze vereniging.

Hoe werkt het stemmen?

Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stem je voor de eerste keer, dan ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Je stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt.  Alle stemmen die je hierna uitbrengt worden direct verwerkt, je ontvangt dan geen bevestigingse-mail meer.

Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard!!!

Om te stemmen voor KV Noviomagum klik je op de bovenstaande banner!