Novio 1 wint overtuigend van Zwaluwen 1

Mooie overwinning in eerste zaalwedstrijd

Na een intensieve voorbereidingsperiode waarin met z’n allen hard is getraind, zowel in de zaal als buiten in de modder en zelfs in het (verwarmde) zand, was het zondag tijd voor de eerste echte proef: afrekenen met Zwaluwen 1. Van te voren waren bij sommigen toch wat klamme handjes te bespeuren, een eerste wedstrijd is altijd spannend!

Maar al snel bleek dat de spanning niet nodig was. Na een officiële opkomst, waarbij de namen van de spelers werden omgeroepen en de D1 als team van de week werd voorgesteld aan het publiek, klonk het eerste fluitsignaal en werd de door de opa en oma van Olaf gesponsorde bal uitgenomen. Zo’n vier minuten duurde het voordat de eerste Nijmeegse goal viel, een mooi schot van Daan, maar daarna was het hek van de dam – van 1-0 naar 5-1 naar maar liefst 21-5 bij de rust. En met goals van iedereen!

Na de rust was het vooral zaak om vol te houden; dat is nog best lastig als je al zo ver voor staat en het helemaal niet spannend meer is. Maar uiteindelijk wist Novio wel 31 keer te scoren, 20 doelpunten meer dan Zwaluwen. Ook Martijn V, Martijn R. en Karien hebben nog hun bijdrage mogen leveren aan dit goede resultaat. De eindstand was een mooie 31-11 overwinning. Publiek en team van de week, bedankt voor de aanwezigheid en aanmoedigingen. Hopelijk wordt het ook verder een hele mooie zaalcompetitie!

De wedstrijdbal werd gesponsord door de opa en en oma van Olaf van den Bos.

Het team van de week waren Ayla, Tygo, Sam en Olaf uit de D1. Zij hebben een heleboel geweldige doelpunten gezien.