Nieuwjaarsbingo Jeugd

Op zaterdag 11 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsbingo plaats voor de C, D, E en F-jeugd. Er waren ruim 20 jeugdleden aanwezig. Tussen alle getallen en het prijzengeweld door, werden de drie jeugdleden die voor de Grote Clubactie de meeste loten hadden verkocht in het zonnetje gezet.

In 2012 waren er 600 Grote Clubactieloten verkocht door de jeugdleden. Voor 2013 was het doel op 700 loten gezet.

Dit doel is gehaald; er zijn in 2013 715 loten verkocht! Er waren drie jeugdleden die erg goed hun best hebben gedaan met de verkoop van loten. Op de derde plaats stond Femke Hoekema met 34 loten. Als tweede was Ayla Hippert geëindigd met 38 verkochte loten. De absolute winnaar dit jaar was Tico van den Bos met maarliefst 107 verkochte loten! Er was voor deze drie verkoopkanjes een leuk prijsje en de andere jeugdleden hebben beloofd om het record van Tico volgend jaar zeker te gaan breken. We zijn benieuwd!

Dank aan de jeugdcommissie en aan Cor voor het organiseren van deze leuke activiteit.