Noviomagum

Lid worden van onze vereniging? Inschrijven gaat gemakkelijk en snel via het inschrijfformulier (download hier het inschrijfformulier). Vul het formulier in en onderteken het document. Daarnaast is een spelerskaart vereist om deel te mogen nemen aan de competitie. Voor het maken van een spelerskaart is een recente pasfoto nodig. Lever het ingevulde formulier samen met een pasfoto in bij het secretariaat.

U kunt het aanmeldingsformulier invullen, ondertekenen en scannen en daarna e-mailen naar secretariaat@kvnoviomagum.nl. Stuur dan ook een recente pasfoto in jpeg-formaat mee en het automatische incassoformulier (zie hieronder).

Proeftraining volgen?
Wil je zeker weten dat korfbal voor jou de juiste sport is en dat je dit bij Kv Noviomagum wilt doen? Meld je dan aan voor drie gratis proeftrainingen. Kom gezellig langs en maak kennis met de sport en onze vereniging. Aanmelden kan bij het secretariaat via mailadres secretariaat@kvnoviomagum.nl of vul het contactformulier in op de pagina gratis meetrainen.

Contributie 2019/2020

Categorie Leeftijd Jaarcontributie Per kwartaal
Senioren vanaf 19 jaar € 315,- € 78,75
Senioren (Midweek)   € 230,- € 57,50
Junioren 16 t/m 18 jaar € 250,- € 62,50
Aspiranten 12 t/m 15 jaar € 205,- € 51,25
Pupillen 6 t/m 12 jaar € 205,- € 51,25
Kangoeroes tot 6 jaar € 80,- € 20,-
Meetrainen   € 100,- € 25
Overige leden   € 75,- € 18,75

Automatische incasso

Het contributie jaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. De contributie betaling verloopt in vier termijnen via een automatische incasso. De data van incassering betreffen: omstreeks 1 augustus, 1 november, 1 februari en 1 mei. Er kan afgeweken worden van deze data. De penningmeester zal u altijd ongeveer een week van tevoren op de hoogte stellen wanneer een termijn wordt geincasseerd. Afwijking van betaling per jaar kan enkel in overleg met de penningmeester (penningmeester@kvnoviomagum.nl)

Download hier het automatische incassoformulier.

Opzeggen
Wil je opzeggen? Doe dit dan vóór 1 mei. Opzeggen kan alleen door een bericht te sturen aan het secretariaat. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. LET OP: afmelden bij trainers of bij de technische commissie (senioren en jeugd) geldt niet als opzegging!