Jantje Beton collecte 2 – 7 maart

Jantje Beton Collecte
Alle seniorenleden van Novio gaan in de week van 2-7 maart collecteren voor Jantje Beton. Win-win! De helft van de opbrengst is voor het goede doel Jantje Beton. De andere helft is voor de clubkas van Novio.
Hou deze data alvast vrij. Voor iedere avond dat je collecteeert krijg je een vrijwilligerspunt. Dat geldt natuurlijk ook voor de ouders en A-leden die hieraan meedoen.
We weten nog niet op welke avonden we gezamenlijk gaan collecteren, dat hangt van de wijken die we krijgen en het aantal aanmeldingen af. Waarschijnlijk wordt het dinsdag 3, donderdag 5 en/of vrijdag 6 maart.
Je kunt zelf alvast heel gemakkelijk starten met digitaal collecteren: DIGICOLLECT Vanaf 10 februari kan iedereen een online collectebus voor je club aanmaken. De bus is in een paar klikken aan te maken en te delen. Gewoon thuis vanaf de bank.
– Ga naar jantjebeton.digicollect.nl<e.jantjebeton.nl/1/4/1506/3/04W78SL5Ixib2YYVruK3LpSHKaNTMbLnoOQpO3KBF5sQv8xmcPumVo0q6p9_VJ_sv-fyAJaOaR9MdfiT2Uz6Sg> – Log in met je Facebook account of e-mail adres. – Selecteer de club waar je voor collecteert. – Vul je gegevens in. Vermeld waarom je collecteert. – Deel je collectebus via Social Media (Facebook, LinkedIn en Twitter)
* Dat is makkelijk met behulp van de kant-en-klare teksten. * Sla de link van jouw collectebus op als favoriet. * Deel de link in een WhatsApp bericht met iedereen dichtbij of ver weg. Zodat zij kunnen helpen je club rijk te maken
Wil je meer informatie of wil je alvast doorgeven welke avonden je beschikbaar bent? Neem dan contact op met Christien (moeder Niels), Elise (moeder Ilse) of Angela (moeder Olaf en voorzitter). Gebruik email voorzitter@kvnoviomagum.nl of app naar 0623517453
We hopen op een mooie opkomst van collectanten zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen laten spelen. Door te korfballen én door buitenspelen.
[Image]