Coronaregels Noviomagum

Wij zijn erg blij dat we weer mogen beginnen aan een nieuw korfbalseizoen. Ook Noviomagum heeft coronaregels opgesteld om onze accommodatie zo veilig mogelijk te houden. We kunnen alleen samen blijven sporten als we ons aan de corona regels houden. Wij volgen hierin de richtlijnen van het KNKV. Voor onze vereniging willen we de volgende punten benadrukken.

• Zorg dat je op het terrein 1.5m afstand van elkaar houdt.
  • Geen handen schudden
  • Desinfecteer zo vaak mogelijk je handen
  • Volg in het clubhuis de aangegeven route. Blijf zo min mogelijk hangen in het clubhuis.
  • Het toilet is alleen bereikbaar via de voordeur. Er mag maar 1 persoon tegelijk de toilet binnen. Na gebruik het toilet schoonmaken.
  • Er mogen maximaal 4 mensen tegelijk in de kleedkamers zijn. Douchen kan maar met 2 tegelijk.
  • Besprekingen moeten buiten worden gehouden.
  • Tassen moeten zoveel mogelijk buiten neergezet worden. Neem bij slecht weer een paraplu mee want schuilen in het clubhuis is niet toegestaan.
  • Wij vragen tegenstanders en bezoekers of ze zich vooraf willen registreren. Bij aankomst kan de QR code worden gescand en er wordt een link gestuurd naar alle uitteams van die zaterdag.

Voor uitwedstrijden geldt dat wij het advies van de overheid overnemen. Wij adviseren mondkapjes te dragen in de auto. Maak van tevoren duidelijke afspraken met je team en stem goed met elkaar af. Op deze manier kan iedereen met een gerust gevoel de auto in.

Heb je vragen of heb je tips hoe we iets anders aan kunnen pakken neem dan contact op met Ilse Steegemans: TC.kvnoviomagum@gmail.com.

Sportieve groet,