Balsponsor worden?

Draagt u KV Noviomagum een warm hart toe en wilt u wat extra doen voor de club?
Word dan nu balsponsor van KV Noviomagum!
 

De aanschaf van nieuwe materialen (zoals ballen) is altijd weer een hele uitgave, al helemaal nu KV Noviomagum de afgelopen tijd inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen.

Wilt u eenmalig een wedstrijdbal sponsoren? Dan brengen wij uw (bedrijfs)naam volledig onder de aandacht tijdens een veld of zaal wedstrijd van het eerste senioren team en wordt er een bericht op de website geplaatst! Dit kost u eenmalig €50,- en voor dit mooie bedrag kan KV Noviomagum de aanschaf van een nieuwe wedstrijdbal bekostigen.

Overtuigd? Klik dan op de onderstaande link, vul het formulier in en wij zullen de rest doen!

 

Bidonsponsor worden? 

Draagt u KV Noviomagum een warm hart toe en wilt u wat extra doen voor de club? 

Word dan nu bidonsponsor van KV Noviomagum!

Voor een relatief klein sponsorbedrag kunt u KV Noviomagum al een heel stuk verder helpen. De aanschaf van nieuwe materialen is altijd een flinke uitgave voor de club en alle kleine beetjes helpen!
Nu leven we natuurlijk in een gekke tijd en moeten we ervoor zorgen dat het delen van een bidonkrat met een team coronaproof is. Om deze reden zullen we nummers van de spelers op de bidons zetten, zodat elke speler zijn eigen bidon heeft in de bidonkrat!

Wilt u eenmalig een bidonkrat sponsoren? Dat kan! In ruil daarvoor brengen wij uw (bedrijfs)naam volledig onder de aandacht tijdens een veld of zaal wedstrijd van het eerste senioren team en wordt er een bericht op de website geplaatst! Dit kost u eenmalig €75,- en voor dit mooie bedrag kan KV Noviomagum de aanschaf van een nieuwe bidonkrat voor een team bekostigen.

Overtuigd? Klik dan op onderstaande link, vul het formulier in en wij zullen de rest doen!