Jantje Beton

Jantje Beton 2014

Jantje Beton collecte ’14 groot succes!!

Jantje Beton

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 14 februari heeft Noviomagum gecollecteerd tijdens de landelijke Jantje Beton collecteweek. Met een goed resulaat! In 2012 was de totale opbrengst € 900,-, in 2013 was de totale opbrengst € 1.100,- en dit jaar was de totale opbrengst € 1.400,-!! Hiervan is de helft voor onze vereniging en de andere helft gebruikt Jantje Beton voor o.a. buitenspeelplaatsen.

In totaal hebben 30 seniorenleden meegelopen, 19 jeugdleden en 10 ouders. Hartelijk dank hiervoor. De inwendige mens werd goed verzorgd door de kantinecommissie. Het weer zat alleen niet erg mee; iedere avond zijn we in meer of mindere mate nat geworden maar dat mocht de pret niet drukken. Vele handen hebben licht werk gemaakt en we hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen.

Bedankt allemaal!

Meepraten?