Naar ons veld:

Sportpark D’Almarasweg-zuid
D’Almarasweg 33
6525 DW Nijmegen

Route auto: Vanaf de A325 over de Waalbrug rechtdoor. Op de Oranjesingel de borden richting Groesbeek volgen. Op de Groesbeekseweg voor het bord “Heilige Landstichting” rechtsaf (d’Almarasweg), over het spoor 1e ingang links.

Vanaf de A326 (Wijchen) Nijmegen richting centrum volgen. Na “NXP” bij verkeerslichten rechtsaf, weg door Jonkerbos, zie hieronder.

Vanaf A73 knooppunt Neerbosch recht door Nijmegen in rijden. Neerboscheweg rechtdoor, weg door Jonkerbos rechtdoor, Grootstalselaan rechtdoor, Scheidingsweg na ± 1500 m linksaf (Driehuizerweg), 2e weg rechts (d’Almarasweg) ± 100 m voor spoor ingang links.

Route OV: Vanaf station NS: Met de lijndienst richting Groesbeek. Op de Groesbeekseweg halte voorbij Huize Joachim en St. Anna uitstappen en de weg volgen tot ANWB-bord Heilig Landstichting, hiervoor rechtsaf d’Almarasweg volgen. Over de spoorwegovergang eerste ingang van het sportpark linksaf.

Naar de sporthal:

Sporthal De Triangel
Griftdijk Noord 9B
6663 AA  Lent

Route auto: (A325). Neem Afslag Lent en sla direct rechtsaf de Griftdijk op.

Route OV: (lijn 30 & 31). De hal ligt op 400m Noord-West van station Nijmegen-Lent