Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. In 2018 is dit een bedrag van €100.000,-. De leden van de Rabobank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. Als je een Rabobank rekening hebt kun je zeer simpel lid worden van de Rabobank. Klik op onderstaande link, dat kost niets!!

Word lid van Rabobank Rijk van Nijmegen

Hoe werkt het?

Kv Noviomagum heeft zich aangemeld voor deze campagne. Ieder lid van Rabobank Rijk van Nijmegen mag van 16 t/m 30 mei 2018 in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert.

Lidmaatschap

Om in mei een stem uit te kunnen brengen op een favoriete club moet je voor 1 april 2018 lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het lidmaatschap kan hieronder worden aangevraagd.

Word lid van Rabobank Rijk van Nijmegen

Besteding van het geld

Kv Noviomagum wil het geld als volgt besteden:

“Noviomagum is in 1911 opgericht en sinds die tijd actief als korfbalvereniging in Brakkenstein. Ons clubhuis bijna 20 jaar geleden nieuw gebouwd. We zijn hard aan het sparen om het clubhuis een leuke opknapbeurt te geven. Een extra financieel steuntje in de rug zou super welkom zijn!”

Samenwerking met studentenkorfbalvereniging SKUNK

Ieder lid van de Rabobank kan maximaal 2 (van de 5) stemmen uitbrengen op een bestedingsdoel. Korfbalvereniging SKUNK heeft ook een aanvraag ingediend voor de Rabobank Clubkas Campagne. Zij willen het geld graag als volgt besteden:

“Als studentenkorfbalvereniging worden we altijd in zekere mate onderschat, en geheel onterecht! Met het geld van de Clubkascampagne willen wij onze wedstrijdteams een professioneler uiterlijk geven door nieuwe trainingspakken, matchende sporttassen en een bidonrek met bijpassende bidons! “

Novio en Skunk trekken samen op in deze campagne van de Rabobank. We vragen alle Novioleden met een Rabobank rekening om zich aan te melden als lid van de Rabobank, voor 1 april a.s. Fijn als je daarna in mei Novio en Skunk wilt steunen met 4 van de 5 stemmen die je vervolgens kunt uitbrengen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Misschien doen nog wel meer korfbalverenigingen mee in de regio en gun je die je 5e stem. Alvast bedankt!!