Grote Clubactie

De Grote Clubactie is van start gegaan op zaterdag 14 september. Met 20 jeugdleden en 6 begeleiders zijn we in wijken Brakkenstein en Groenewoud loten gaan verkopen. Na afloop was er voor iedereen een lekkere pannenkoek in het clubhuis. Op de eerste verkoopdag hebben we al 190 loten verkocht! Alle jeugdleden krijgen hun boekje nu mee naar huis om in de eigen buurt of bij familie nog extra loten voor Novio te verkopen.

Het is ons doel om in totaal 700 loten te verkopen.

Novio-leden die onze jeugdleden niet aan de deur hebben gehad kunnen online loten kopen voor onze vereniging via:

De sluiting van de online lotenverkoop en verkoop via de boekjes is op zondag 17 november. Dit betekent dat alle boekjes vóór vrijdag 8 november ingeleverd moeten worden bij de jeugdtrainer of bij Angela Jansen. Dan is er nog een week de tijd om de gegevens van de verkochte loten digitaal te verwerken.

Het jeugdlid dat de meeste loten verloopt krijgt tijdens de kerstbingo een cadeautje.

Iedereen die op 14 september geholpen heeft met deze activiteit; hartelijk bedankt!

Grote clubactie

Meepraten?