7 heuvelenloop

7 heuvelenloop 2012

Op zondag 18 november hebben we met zeven mensen vrijwilligerswerk gedaan tijdens de 7heuvelenloop om de clubkas van Novio te spekken. We hebben allemaal taken verricht in de parkeergarage van de ABN AMRO waar zo’n 5.000 van de 35.000 lopers kwamen omkleden. De één heeft koffie en thee verkocht, de ander heeft de in- en uitgaande hardlopers geteld bij de ingang en weer een ander stond bij de informatiestand. Het was gezellig om dit met elkaar te doen en onderdeel te zijn van zo’n grootschalig sportevenement. Al was het wel koud, zo’n hele dag in een parkeergarage.

Exta dank voor Lien qin, Camille, Hilde, Larissa, Patricia en niet vergeten onze grootste hulp Sam voor het feit dat ze een hele zondag hebben gewerkt voor Novio!!

7 heuvelenloop

Meepraten?