Lekker een balletje gooien? Dat kan op 1 en 8 juni.

Beste leden, oud-leden, sponsoren en ouders van jeugdleden,

We horen wel eens vragen van oud-leden, sponsoren of ouders van jeugdleden die het leuk zouden vinden om eens een balletje in de korf te gooien. Echte wedstrijden spelen is vaak teveel gevraagd van het lijf of het ontbreekt aan tijd om wekelijks te sporten. Maar een keer een potje tienen, koppelschieten of een echte laddercompetitie zou misschien wel lukken.

Niet geschoten is altijd mis!

Dus, wie vind het leuk om mee te doen?

Uiteraard zijn ook onze eigen leden en de jeugdleden welkom.

Vrijdag 1 juni om 20 uur

Vrijdag 8 juni om 20 uur

Verwachte eindtijd is ongeveer 21 uur. Je hoeft je niet op te geven: kom gezellig in je sportkleren of blijf plakken na een jeugdtraining. Dan kijken we ter plekke wie er meedoet en welke spelvorm we kiezen.

Graag tot dan,

Angela Jansen

voorzitter@kvnoviomagum.nl

PS: bij deze een speciaal verzoek voor de volgende mensen om hieraan mee te komen doen: Sjaak vd Berg, Thomas Beguin, Maarten Nekeman & Rianne Kannekens, Austin v Gaal, Ingrid & Rene Stevens, Sharon & Mike Neuij, Karin & Ron Visser, Ursula & Kees Cremer, Rean vd G & Elise Lamers, Reinier Bos, Heleen vd Wilt, Remco Boer, Lieke ad Toorn, William Bangert, Ron & Ali Wessel, Trudy & Wim Janssen, Rob en Diny ad Toorn, Hans & Ine Hofland  en al hun generatiegenoten…