Aanmelden/Opzeggen

Lid worden van onze vereniging? Inschrijven gaat gemakkelijk en snel via het inschrijfformulier (download hier het inschrijfformulier). Vul het formulier in en onderteken het document. Om deel te mogen nemen aan de competitie is een spelerskaart vereist. Voor het maken van een spelerskaart is een recente pasfoto nodig. Lever het ingevulde formulier samen met de pasfoto in bij het secretariaat.

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen, ondertekenen en scannen en daarna e-mailen naar Letty Bakker secretariaat@kvnoviomagum.nl
Stuur dan ook een recente pasfoto in jpeg-formaat mee.

Proeftraining volgen?
Wil je zeker weten dat korfbal voor jou de juiste sport is en dat je dit bij Kv Noviomagum wilt doen? Meld je aan voor een gratis proeftraining. Kom gezellig langs en maak kennis met de sport en onze vereniging. Aanmelden kan bij het secretariaat via (mailadres)

Contributie 2016/2017
CategorieLeeftijdJaarcontributiePer kwartaal
Seniorenvanaf 19 jaar€ 315,-€ 78,75
Senioren (Midweek)€ 230,-€ 57,50
Junioren16 t/m 18 jaar€ 250,-€ 62,50
Aspiranten12 t/m 15 jaar€ 205,-€ 51,25
Pupillen6 t/m 12 jaar€ 205,-€ 51,25
Kangoeroestot 6 jaar€ 80,-€ 20,-
Meetrainen€ 100,-€ 25
Overige leden€ 75,-€ 18,75
Overmaken t.n.v. Penningmeester KV Noviomagum Nijmegen o.v.v. je voor- en achternaam op:
IBAN-nummer NL90RABO0119452189
Het contributie jaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli, opzeggen kan alleen per 1 juni schriftelijk (mail) bij de secretaris. Afwijking van betaling per jaar kan enkel in overleg met de penningmeester

Opzeggen
Wil je opzeggen? Opzeggen doe je voor 1 juni 2016. Dat kan alleen door een bericht te sturen aan het secretariaat . Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie (Senioren of Jeugd) geldt niet als opzegging!

kv Noviomagum

Adres:
Sportpark D’Almarasweg-zuid
D’Almarasweg 33
6525 DW Nijmegen

Als je lid wilt worden, download dan het aanmeldformulier en het incassoformulier. Mail deze samen met een digitale pasfoto naar het secretariaat (secretariaat@kvnoviomagum.nl)

Rainbow-homes
PV Pas